Mostra musical de les comarques centrals a les Festes del Raval de Xàtiva

999556_476755259106578_566906844_nLes actuacions musicals programades a les Festes del Raval de Xàtiva ‘El Raval es Mou’ inclouen una sèrie de concerts el proper dissabte 2 de novembre al parc dels Sarriers de la capital de La Costera. Tres bandes oferiran els seu directe. Tres bandes provinents de les comarques centrals valencianes, pel que els concerts, sobretot tenint en comtpe la manca de suport institucional a La Costera i la Vall d’Albaida -amb honroses excepcions-, és també una mostra de la música que està fent-se a aquestes comarques.

En primer lloc trobem els locals Barbaritats, totalment renovats i on la protagonista és la veu de l’alcudiana Àngels Vidal i l’eclecticitat de la banda, que passa per diversos estils al llarg del seu directe. Des del pop més íntim a sons més comercials, passant per un rock amb algunes pinzellades metal. Ja han sorprés amb els seus acústics, i aquesta és una bona ocasió per descobrir aquesta jove banda en elèctric.

Des de Pego arriben Smoking Soul’s, amb les piles ben carregades després de l’èxit assolit amb seu primer disc ‘L’espenta’ i d’haver rodat per tota la geografia valenciana i un poc més enllà. Ho han demostrat ja de moltes maneres: als seus enèrgics directes, als seus cuidats acústics, i al seu disc, considerat una de les referències rockeres de l’any. Ja només s’ho valdria la pena assistir al concert per esta banda, si tenim en compte la trista manca de circuit musical que hi ha a la comarca de La Costera.

Per últim, un dels grans de la música valenciana. El cantautor Feliu Ventura ha volgut sumar-se a la iniciativa d”El Raval es Mou’ i oferirà les seues cançons, amb les que reviurà el seu espectacle acústic ‘Vers l’infinit’, que ha sigut enregistrat en vídeo en una sèrie de concerts celebrats a xicotets espais i racons, a la manera de les bandes i artistes novells. Però tothom que haja escoltat el cantautor de Xàtiva sap que no és cap novell, ans al contrari és actualment una de les figures referents de la música valenciana.

Els concerts són públics i d’accés lliure, pel que hom podrà gaudir de Ventura, Smoking Soul’s i Barbaritats totalment debades en un ambient de barri tradicional envetjable. Les festes autogestionades d’aquesta barriada socarrada tornen a cridar l’atenció un any més. Podeu consultar la resta d’activitats que es portaran a terme el dia 1 i 2 de novembre a l’esdeveniment de Facebook.

Videoclip d’Smoking Souls per a la cançó ‘Terra Cremada’

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €