Pabellón X, la festa de Halloween que prepara La Colmena a Gandia

Pabellón X Gandia La Colmena

Dels mateixos creadors d”El Monasterio Halloween Festival’ aplega el dia 31 a Gandia un nou festival de música amb l’excusa d’aquesta festivitat anglosaxona tan relacionada amb el terror.

Pabellón X ofereix una nit d’autèntica por molt prop de casa, i amb un cartell d’artistes ben interessant. Per a recrear aquesta nit de Halloween, s’oferiran actuacions i performances que junt a una decoració masiva ambientaran l’esdeveniment com toca. Hi haurà també algunes sorpreses relacionades amb efectes d’última teconologia com el Video Mapping 3D o el Megatrón.

El cartell estarà format per Dani Moreno, conegut per tothom com el ‘Gallo Máximo’, des de l’emissora de música electrònica més escoltada: Màxima FM. Moreno oferirà una de les seues sessions de House i Dance. També hi seran The Warriors, promotors de les festes Araña i guanyadors dels premis Vicious Music Awards. Els acompanyaran R. Sansixto (Èxit Benissa, Seven Xàtiva, Wonderwall Gandia) i Broken2 i Àlex Mas (La Colmena). Isvk aportarà una bona dosi de Big Room, Trap i Moombahton. Nicholas Onieva i Cristian Gimenez arribaran des de Madrid per oferir un cara a cara que promet. Per últim Ninerola, un jove Dj que presenta la seua primera producció i que es mou entre l’EDM i el House més perfeccionista.

Les entrades anticipades tenen un preu d’entre 6 i 8 euros, i es poden comprar entre d’altres llocs a ticketea.com. A guixeta, tindran un preu de 15€ amb consumició. Pabellón X té el suport de Monster Energy, Cadena Ser-Ràdio Gandia i el Centre Comercial La Vital.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €