Club de So, nou programa dedicat a la música valenciana a NOU

club de soClub de So és un nou espai televisiu divulgador de la música valenciana. Noves propostes, videoclips, entrevistes, cròniques i més en un programa que és l’evolució d’un altre, ‘Els Nostres Músics’, que es va emetre fins el passat 9 d’octubre. De fet, Club de So està en les mateixes mans, ja que està produït pel mateix equip de professionals. Es tracta doncs d’un programa setmanal de mitja hora de duració que s’emet els dijous per la nit, i repassa diferents propostes i llançaments musicals, cròniques d’esdeveniments assenyalats i diferents continguts amb una intenció netament divulgadora.

Club de So porta en marxa menys d’un mes, i ja ha fet història, dedicant un extens reportatge al comiat d’Al Tall, emetent el videoclip de Mugroman sobre l’ERO a RTVV, i parlant dels nous llançaments d’Auxili o Almorranes Garrapinyaes. De moment, el programa no compta amb pàgina web o algun espai on poder vore els programes, i tenint en compte la situació actual de la radiotelevisió pública valenciana és possible que mai compte amb ell. Per això vos animem a acostar-vos a la música valenciana de la mà de Club de So, cada dijous a les dotze i quart de la nit. Són programes com aquest els que fan pensar que una RTVV diferent és possible i necessària.

Mira el primers cinc minuts de l’edició del passat dijous 7 de novembre, amb un reportatge sobre la banda de Castalla Pellikana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €