Kill The Hipsters, The Bass Boys, Helsinki i més aquest dissabte a l’OntFira Sound 2013

BYoJ1tlCUAAjtnzLa ciutat d’Ontinyent torna a acollir aquest dissabte un festival de música. Es tracta esta vegada de l‘OntFira Sound, celebrat amb motiu de la Fira d’Ontinyent per segon any consecutiu. El festival aplega enguany una oferta de música electrònica i indie-rok molt interessant, amb Kill The Hipsters com a caps de cartell indiscutibles. Els madrilenys arriben a la capital de la Vall d’Albaida per transportar les seues sessions des de les millors sales de la capital espanyola, i havent compartit cabina amb un bon grapat de Djs d’abast internacional a festivals com l’Arenal Sound.

El cartell està completat per The Bass Boys, parella de Dj’s provinent de Granada, després de punxar als millors club de la ciutat andalusa i també a Madrid. Els acompanyaran bandes de caràcter més local, però amb propostes de gran qualitat i projecció, com el grup ontinyentí Helsinki, que presentarà a casa el seu últim treball ‘Tormenta de Neón’. Hi haurà també les actuacions de Momento Hannover, Pink Paraband, Pony’s Party i Zero Koma.

Les entrades encara es poden aconseguir amb el preu reduït de 4€ trucant a algun dels relacions públiques del festival. A taquilla tindran un preu de 6€. El festival tindrà lloc al recinte firal de la ciutat. Vos amb els últims 30 minuts de sessió de Kill the Hispters a l’Arenal Sound 2013.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €