Música en temps de Jorge Juan per la València Original Art

jorge_juan_cartellLa gira de concerts amb el nom de Música en temps de Jorge Juan que farà recorrer a la Valencia Original Art la nostra geografia és un espectacle únic. I és que ho fa vertaderament especial els seus músics i instruments. La València Original Art és l’única orquestra professional del País Valencià que interpreta els seus concerts amb instruments d’època, més concretament dels segles XVIII i XIX.

L’orquestra dirigda pel nord-americà Barry Sargent està formada en la seua majoria per músics valencians internacionals, molts d’ells components d’orquestres internacionals. Tots ells estan especialitzats en aquest estil de música, la seua interpretació segueix rigurosos criteris històrics.

Aquest concert forma part dels actes commemoratius del 300 aniversari del valencià Jorge Juan (1713-1773) conegut humanista, científic i enginyer naval nascut a Novelda.

El repertori escollit per a aquesta ocasió han estat les obres de George Frideric Handel (1685-1759), Música per als reials focs d’artifici i Franz Joseph Haydn (1732-1809), Música instrumental sobre les set últimes paraules de Nostre Redemptor a la creu.

L’espectacle el podreu veure durant Novembre el 26 al Teatre Principal d’Alacant a les 20h, el 27 a l’Auditori de Riba-roja a les 19.30h, el 28 a l’Auditori de Castelló a les 20h, el 29 al Palau Altea a les 20.30h, el 30 al Palau de les Arts (Auditori) de Valencia a les 20h.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €