Últim concert del grup de Benicalap Termofrigidus

TermofrigidusLa banda de Benicalap Termofirigidos, després de 12 anys anuncia parada indefinida. El 30 de Novembre donen el seu últim concert com Termofrigidus, una nit que prometen serà molt especial. Els acompanyaran per començar la festa Lady Pepa amb el seu Punk Rock per entran en calor.

Termofrigidus, una de les bandes més representatives en l’última dècada de la ciutat de València van anunciar la seua retirada dels escenaris el passat mes de Juliol, i ara, aquest cap de setmana, arriba el moment de l’adéu definitiu.

Per acabar la nit els mateixos membres es disposaran a seleccionar-nos els millors temes rock a la Discoteca Standby, en el que serà l’after party oficial.

Per comprar les entrades per al concert, els punts de venda anticipats seran a Al Traste RockBar, Pub Aguacates i Disco Standby. Online a www.marearockticket.com.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €