“Reflexiones de un cosmonauta errante” la posada en escena de Solar

Solar ignición Reflexiones de un cosmonauta errante” es la posada en escena del primer llarga durada de Solar titulat Ignición, que tindrà lloc el 15 de Febrer de 2014 a l’Auditori de Teulada-Moraira. Pots fer-ho realitat recolzant-los amb el projecte de micromecenatge.

A Ignición convergeixen sintetitzadors analògics, pianos de cola, cordes, vents, veus líriques, vocoders i un toc de rock progressiu per a destacar el missatge d’unes lletres que oscil·len entre la llum i les tenebres emocionals. L’àlbum composat primerament sobre el paper a mode de guió cinematogràfic conté 10 talls i 4 interludis que unifiquen l’àlbum en un únic tema de 46 minuts. El seu primer single és Rozando la Perfección, i és el resultat de combinar Herbie Hancock, Curtis Mayfield i Air.

Mentre es registrava Ignición la banda es va donar compte de que un àlbum como aquest anava a necessitar un directe que amplificara encara més el missatge. Així fou com s’embarcaren en el difícil repte d’interpretar el primer àlbum a seu primer concert en un Auditori com el de TeuladaMoraira (Alacant), acompanyats dels músics que han col·laborat en ell.

Solar cosmonautaPerò “Reflexiones de un cosmonauta errante” va més enllà del concepte de concert, es un guió, una posada en escena, una historia. Per a aquest fi Solar compten amb un grup de vells i bons amics per fer possible l’espectacle aportant la seua professionalitat i el seu talent en el camp del so, de la il·luminació i de les arts visuals.

Despertarem eixe astronauta que tots tenim amagat a dins, que té les seues pròpies conclusions sobre allò que l’envolta, però que no les comparteix amb els demés. Per a participar al projecte pots col·laborar fàcilment en la plataforma de micromecenatge Verkami, on pots obtindre la teua còpia d’Ignición, entrades i altres articles. Uneix-te a les “Reflexiones de un cosmonauta errante”: no et deixarà indiferent.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €