Els CD’s de Riot, La Raíz i Aspencat els millors de l’any pels lectors

Primerament des de la Tres deu volem agraïr la participació de tantíssima gent que ha volgut deixar constància del disc valencià favorit de l’any 2013. L’any passat en l’enquesta de Facebook no arribarem al miler de vots i enguany quasi hem triplicat aquesta xifra des de la nostra pàgina web. Moltes gràcies a totes i tots per llegir i participar en aquest projecte, i com es sol dir, que tingueu/m un millor 2014!

Riot Propaganda LCDM portadaLa voluntat popular ha estat contundent i ha triat com a discos de l’any l’homònim de Riot Propaganda, banda composada pels valencians Los Chikos del Maíz juntament amb Habeas Corpus que elaboren un rap polític, combatiu. El hip-hop dels ja coneguts LCDM amb banda de rock al darrere.

La Raíz, Así en la tierra como en la selva portadaEn segona posició ha quedat, pels pèls, “Así en el cielo como en la selva“, de La Raíz. El nou disc dels de Gandia que ve carregat de reggae, rock i mestissatge, en definitiva un estil propi, que ara sí, han aconseguit trobar i que es veu recompensat pels nostres lectors.

aspencat essència portadaEn tercera posició trobem “Essència” dels mariners Aspencat. La seua búsqueda d’estil propi els ha dut a trobar nou sons que van des del new roots, un reggae contundent on també abracen sense complexos l’electrònica. La producció cuidada que ha contat amb l’ajuda de Martin, Dj Plan B, i la seua gira de presentació els ha valgut l’acceptació del públic que espera les novetats per a la pròxima gira.

No volem tancar aquest article sense anomenar altres grups valencians que han estat molt votats com ara Auxili, Charly Efe, Senior i El Cor Brutal, Òscar Briz, Pepet i Marieta i més que podeu veure a la llista definitiva. Han sigut més de 80 referències que hem pogut recopilar i que demostren que la música és un tret característic dels valencians.

Feliç any nou a totes i tots!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €