Noves confirmacions per al Low Festival 2014

CARTEL LOW FESTIVAL 2014

Tres noms internacionals i vuit nacionals per a l’edició Low festival 2014

El esperadísim nou treball de la banda de Tres Cantos, Vetusta Morla, el duo de Brighton Blood Red Shoes, en boca de tots gràcies al seu nou àlbum homònim que veurà la llum el pròxim 3 de març, i The Magician, el sobrenom del prestigiós DJ/productor Stephen Fasano, són els noms que encapçalen la nova tanda de confirmacions per al cartell d’un festival que ja és tot un fenomen.

A més el cartell aquestes noves confirmacions estan plagades d’artistes de diferents estils musicals, molts d’ells grans esperats pels seguidors de Low festival.

Triángulo de Amor Bizarro i El Columpio Asesino, dos dels noms més sol·licitats per al cartell d’aquesta edició, posen el toc guitarrero i post punk , La Habitación Roja aprofitarà per a presentar el seu nou llarg titulat “La moneda en el aire” que veurà la llum el pròxim mes de febrer, els sevillans Pony Bravo envairan els escenaris del recinte Guillermo Amor de Benidorm per primera vegada després de llançar el seu últim treball “De Palmas y Cacería”, igual que dos dels treballs millor valorats dels últims mesos el de mallorquinos Oso Leone, el segon treball del qual es va publicar el passat mes de març de 2013 sota el títol de “Mokragora” i Pájaro, amb “Santa Leone”.

Si volem suar la samarreta arriba l’adrenalina incontenida amb tocs Radie Birdman a colp de doble bateria arriben els australians Money for Rope. El punt d’electrònica ballable amb aires punk-funk ve de la mà dels sempre agraïts We Are Standard amb el seu últim treball “Day”.

Amb aquests són ja vint-i-sis els noms confirmats, l’organització s’ha reservat un afegit que anunciarà demà a les 11:00 h, una bona manera d’acabar la setmana. Estigueu atentes! Els abonaments segueixen a 50 € fins al divendres 24 de gener a les 23:59 h o fins a esgotar existències.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €