Refree tocarà a València el proper 8 de febrer

903184_753969624620560_412124306_oRefree és el projecte més personalista del músic i productor Raül Fernandez, conegut pel seu treball amb projectes de la talla de Kiko Veneno, La Mala Rodríguez, Josh Rouse, Christina Rosenvingue, entre d’altres. El passat octubre es van editar unes sessions enregistrades a Barcelona amb Lee Ranaldo, i el proper 8 de febrer presentarà el disc i l’espectacle a La Rambleta de València.

Després de cinc àlbums es pot considerar Fernandez com un dels músics catalans amb una carrera més original, amb referències ben dispars que han ballat entre el free jazz, la cançó mediterrània o el pop més orquestrat. El seu nou treball és ‘Nova Creu Alta’, on es mou cap a terrenys més eclèctics, entre psicodèlics i rockers (60 i principis dels 70) amb arranjaments carregats d’un barrroquisme actualitzat. El disc s’adoba a més de certa agressivitat sonora i una contundència lírica marcada per la cojuntura política i social de Catalunya, a més de per la decadència absoluta a la que s’aboquen les nostres societats.

El concert de Refree tindrà lloc a l’espai Rambleta el proper 8 de febrer, i començarà al voltant de les 22.30h de la nit. Les entrades estaran prompte disponibles, consulta la web de La Rambleta i la de la banda. Vos deixem amb el seu últim disc ‘Nova Creu Alta’:

Foto: Dani Canto

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €