Rototom Sunsplash 2014, 1000 entrades venudes en 35 minuts

Entrades Rototom 2014

Les primeres mil entrades per al Rototom Sunsplash 2014 s’han venut en tan sols 35 minuts des que es van posar a la venda. Unes xifres d’infart si tenim en compte que enecara no han anunciat cap artista per a la que serà la 21a edició.

Des de l’organització feliciten sobretot a totes les persones de l’estat espanyol, francés, i italià per ser els que més pressa s’han donat per adquirir la seua entrada anticipada.

Aquesta primera fase de venda continua fins al 13 de març, a un preu de 140€ l’abonament de vuit dies, la qual cosa suposa una mitjana de 17,50€ per dia de festival, una xifra molt assequible tenint en compte el preu final que oscilarà cap als 200€ els huit dies.

Tal i com va confirmar Filippo Giunta, director del festival, sobre el Main Stage. Rototom Sunsplash tornarà a celebrar-se a Benicàssim l’any que ve. Serà del 16 al 23 d’agost de 2014. Amb aquestes paraules tancava la 20a edició sobre l’escenari: Fa vint anys, en un petit poble d’Itàlia, nosaltres del Rototom érem pocs, era un públic reduït, un grup d’amics amb un somni aparentment impossible de realitzar. Però, com Rigoberta Menchú ens ha recordat sobre aquest escenari, quan es posa amor en allò que es fa, GENS ÉS IMPOSSIBLE, i nosaltres som la prova vivent.

Ací teniu la taula de preus que han elaborat des del Rototom per a que aneu fent planning!

Entrades Rototom 2014

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €