Estrenem ‘Roselles’ de Tomàs de los Santos i Borja Penalba

Tomàs de los Santos

Dones i dons es el primer treball discogràfic del tàndem format per Tomàs de los Santos i Borja Penalba. Ens presenten un conjunt de 13 cançons, 9 pròpies i 4 poemes del poeta de Burjassot que narren històries de dona en singular i de qualitats humanes col·lectives que, sent molt importants i femenines, han estat arraconades per a donar centralitat a altres més accessòries i, fins i tot, prescindibles.

La lletra i la música de la majoria de les cançons són obra de Tomàs de los Santos, i els arranjaments i les propostes musicals de Borja Penalba. En aquest àlbum tan complementari podem escoltar temes cantats tant per un o com per l’altre. Aquestes veus càlides, cadascuna a la seua manera, són solament un element més d’un treball que trasllueix un fort compromís ideològic acollit per un clima íntim que aconsegueix emocionar.

En la creació de “Dones i dons” han participat músics com Pau Chàfer (piano i hammond), Anna Requena (violí), Òscar Abad (violoncello), Edu Olmedo (percussió) i el propi Borja Penalba (guitarres, baix, acordió i piano).

El concert de presentació tindrà lloc al festival de cançó Barnasants el 6 de febrer de 2013 al Harlem Jazz Club de Barcelona.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €