Pellikana i Auxili actuaran a la discoteca People de Pego

Auxili Pellikana People PegoEls grups de música en valencià Pellikana Auxili actuaran aquest 14 de febrer a la sala People Club de Pego. Les actuacions començaran a les 23:00h, amb motiu del primer festival alternatiu a aquesta sala, el Sant Calentí.

Tant el grup de la Foia de Castalla com el d’Ontinyent arriben a la Marina Alta presentant els seus segons treballs discogràfics. Desperta! i Dolç Atac, respectivament.

Pellikana

El grup de la Foia de Castalla aparegué al voltant del 2005. Aquest grup de 9 músics ens presenta un estil musical caracteritzat pel mestissatge. Una barretja de cultures i estils com l’Ska, el Reggae, el Rock… sempre acompanyades les lletres a ritme de l’instrument de la terra, la dolçaina.

Auxili

També conformats al 2005, els d’Ontinyent arriben al 1014 amb la força per presentar-se al Rototom Reggae Contest. Després del paró professional que sofriren al 2009 arribaren aquest darrer any amb una nova filosofia de grup. Formació diferent, cares noves, idees fresques… plasmades en el reggae de Dolç Atac!

Aquesta nova proposta pegolina, el Festival Sant Calentí és un nou escenari per gaudir de la música alternativa del nostre país. Amb un preu de 5 euros (incloent cervessa) la nit del dia 14 sonarà a ritme de mestissatge i reggae, tancant les actuacions el dj Santy Mataix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €