Ximples i The Funky Frankles als concerts de la Borsa Pop-Rock de la UV

The Funky Frankles i XimplesEls concerts de la Borsa Pop-Rock de la Universitat de València, encetats el passat 13 de febrer, continuen el proper dia 27 amb les actuacions de The Funky Frankles i Ximples a la Sala El Loco de la capital valenciana. Els concerts com de costum seran gratuïts per a estudiants, obriran portes a les 22h i començaran al voltant de les 22.30h. Esta iniciativa s’emmarca en un esforç de la Universitat per potenciar les bandes amb components en formació en aquesta institució.

Si aquest dijous vam poder gaudir de Molé i Gipsy Casino, ara serà el torn de les bandes The Funky Frankles i Ximples. The Funky Frankles arriba amb influències de disco, soul i rock. Compost per nou integrants, compta amb una secció rítmica, una de vents i una veu femenina. Han estat influenciats per artistes de funk més clàssics com Stevie Wonder, James Brown, The Meters o Funkadelic, i per altres més moderns, como Jamiroquai, Lettuce o The Freebeezz.

Ximples, d’altra banda,és un grup de nova formació, amb components amb una llarga trajectòria en formacions de tots els estils musicals. Entre ells destaca Marga Landete, antiga component de Soul Atac. Melodies pop, guitarres sorolloses i lletres quotidianes estan al servei de l’efectivitat dels temes. La seua aposta per la senzillesa, però, no és minimalista.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €