Nanai tanca la seua primera gira al Juanita Club

Els valencians Nanai estan de gira juntament amb Muerdo, dos bandes que combinen rumba, reggae i música del món. El final de la gira de primavera serà al Juanita Club a València el pròxim divendres 4 d’Abril.

Nanai i Muerdo

Els Nanai continuen amb “Sonideros” (Kasba Music, 2013), un disc carregat de bones cançons que desborden tota la seua energia vitalista. Un treball on s’integren diferents estils musicals que van del reggae a la rumba, passant per la cumbia, el latin, el funky o el drum&bass i que defineixen el còctel sonor amb sabor mestís de Nanai. “Sonideros” està compost d’onze talls originals carregats d’esperança i emoció, lletres suggeridores cantades a dues veus i amb un so sincer i autèntic dins del panorama nacional musical.

Nanai està realitzant una gira de concerts on podreu gaudir del sempre enèrgic directe. Nanai comença aquest nou camí amb ganes de repartir “sonideros que vénen de totes les parts del món“.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €