King of Opera, l’app més addictiu per jugar fins a 4 amics

Tornen les aplicacions a la Tres deu després d’algunt temps d’inactivitat. Tornem amb King of Opera, un joc multijugador desenvolupat per l’estudi Tuokio Inc. Es tracta d’un joc on l’objectiu és guanyar la major quantitat de punts possibles per ser el rei de l’òpera. Com a cantant d’òpera hauràs d’apropiar-te del protagonisme del teatre. Hauràs de tirar de l’escenari als altres jugadors per ser tu el centre d’atenció i així aconseguir el màxim de punts. Però vés amb compte perquè els altres jugadors estan tractant de fer el mateix també i no serà una feina fàcil.

King of OperaLa idea del King of Opera dóna molt de si, inclús el mateix sistema haguera funcionat també per a lluitadors en un ring o també per a cotxes de xoc. L’ús dels cantants d’òpera i l’ús d’àudio en aquest joc, però, està molt ben fet i li dóna una sensació diferent.

Els controls del joc són molt simples amb solament 1 botó que fa que el teu cantant es moga només cap a avant. Mentre no es pressiona gira al voltant d’ell mateix. De manera que quan presiones el botó anirà cap a la direcció on està rodant. Aquesta idea d’un únic botó pot fer les primeres partides un poc frustrants però quan t’acostumes a ell després no podràs parar. Els controls estan orientats per jugar la millor manera possible amb fins a 4 jugadors en un sol dispositiu, així que havien d’arribar amb l’esquema de control més simple possible.

King of Opera és un joc únic que es pot gaudir amb amics o en solitari gràcies als bots d’intel·ligència artificial. Òbviament jugar en l’iPad permet un espai de joc més ampli però el joc es pot gaudir igualment en el més xicotet dels iPhone o Android. En definitiva, un joc molt divertit per a jugar amb els amics.

Descarrega-te’l per a Android o per a iPhone.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €