Sorteig d’entrades: 20 anys de Feliu Ventura a La Rambleta

SORTEIG-RAMBLETA-FELIUFeliu Ventura celebrarà a València els 20 anys de carrera amb un concert molt especial a La Rambleta. Després de 20 anys als escenaris, el músic valencià presentarà el disc ‘Referents‘, composat de versions de cançons que han marcat la seua trajectòria.

Serà un concert amb un marcat caràcter exclusiu per al qual ara tens l’oportunitat d’aconseguir entrades debades. Acompanyat per Borja Penalba (guitarres), Pau Chàfer (teclats) i Abel Garcia (viola de roda), Feliu Ventura presentarà un disc que, sota el nom de ‘Referents‘, se composa de versions, rareses, i homenatges als artistes que han marcat la seua trajectòria. Autors llatinoamericans com ara Víctor JaraSilvio RodríguezDaniel Viglietti o grups tan populars com els irlandesos U2 formen part de la nòmina d’artistes que Feliu Ventura versionarà en valencià a l’espectacle.

Per fer-vos amb les entrades heu de participar al sorteig al nostre Facebook i/o al Twitter, amb les condicions de costum. Animeu-se a participar!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €