Tashkenti torna a la primera línia

TashkentiTashkenti torna a l’entarimat i amb moltes novetats per a les pròximes setmanes. Els d’Ontinyent venen de tocar a la presentació del disc d’Auxili i de tancar el Festival Diània i ara ens presenten un xicotet vídeo amb el que estan preparant per a aquest estiu.

Si alguna cosa destaca en els Tashkenti és la seua barreja d’estils d’arreu del món com puguen ser la cúmbia, la rumba, el swing o el reggae. També per l’acordió de Pau, cantant del grup que acumula col·laboracions de luxe tals com La Raíz, a El Tren Huracán. El seu missatge és clar i carregat d’energia i positivisme. Les seues referències ja les haureu pogut endivinar: Manu Chao, La Troba Kung-fú o Sargento García.

Per anar posant-te ja al dia pots descarregar-te els anteriors treballs de Tashkenti Batega (2012) i Saba (2013) des de la seua pàgina web o bé escoltar-los a l’Spotify. Vos deixem amb el vídeo d’avançament que han llançat a les xarxes socials fa uns minuts, i on ja podem veure que han estat gravant als Estudis WZ de Sam, i que el primer single s’anomenarà Per viure. Pròxima parada dels Tashkenti serà el 26 d’Abril a Burjassot amb Atupa, Orxata i Assekes, ja tens la teua entrada?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €