El ‘Surforama’ torna a l’Espai Rambleta de València

Arriba a l’Espai Rambleta de València el Surforama. El festival d’artistes de la musica surf i Rock’n’Roll. Els dies 16 i 17 de maig han sigut els escollits per a aquesta onzena edició. Podrem veure músics arribats d’arreu del món, sobretot d’Estats Units o Japó.

Pels qui no coneguen L’Espai Rambleta, està situada entre el carrer Bulevard Sud i Pius IX al barri de Sant Marcel·lí. A continuació vos desgranem el cartell.

Artistes

72c245d3ef6762a7048ed391ceaf7891Un gran nombre dels artistes  d’aquesta edició només faran un únic espectacle en tota Europa, el Surforama. És el cas dels The Untamed Youth (USA), The Phantom Surfers (USA), Jackie & The Cedrics (Japó) o Jhon Blair (USA) que és la primera vegada que arriba a l’Estat Espanyol, i per últim Fifty Foot Combo (Bèlgica) que celebren el seu vint aniversari en aquesta gira.

A més a més es contarà amb la presència de The  Dragtones provinents de Suècia i  Estats Units, els mexicans Twin Tones, Side Meat venint des del Japó i EEUU i per últim dos grups de l’Estat Espanyol: Los Derrumbes, una de les millors veus del rockabilly estatal i Surflamingo, el grup revelació del moment.

Totes les actuacions començaran a partir de les 20h de la vesprada. Les entrades es poden comprar a través de la plataforma de venda valenciana Movintikets. Ací mateix et deixem l’enllaç www.movingtickets.com. L’abonament tindrà un preu de 54,80 euros, mentre que els dies individualment  31,60 euros.

Vos deixem amb un parell de videoclips d’algun dels grups assistents per a que vos poseu al dia, i sobretot pels qui no conegueu aquesta música.


Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €