L’Electrosplash torna a Vinaròs aquest juliol

electrosplashEl calendari de festivals de 2014 viurà aquesta temporada la reincorporació d’un dels projectes pioners en l’escena estatal, que celebra el seu retorn el proper estiu a Vinaròs al llarg de tres dies. ElectroSplash WafterParties 2014 promet convertir els dies 12 , 13 i 14 de juliol a la ciutat de Vinaròs ( Castelló ) en la capital del so “cool & fresh” . El projecte torna a l’escena després d’una trajectòria de sis edicions, amb el seu 10è aniversari , celebrat el 2013 al Port Copa Amèrica de València. L’ElectroSplash tindrà lloc a la platja de Fora Forat de Vinaròs i tornant al seu original format tres dies en horari diürn ( de 12:00 a 02:00).

Després exitoses edicions com la de 2006 a la platja de l’Arenal de Borriana l’ElectroSplash revisa el seu concepte en un espai completament nou, però amb l’objectiu de seguir amb l’esperit de les Wafterparties que van posar al mapa internacional aquesta cita castellonenca.

El primer dels noms que es posa a la part alta del cartell és Tensnake. Marko Niemerski és el nom darrere d’aquest projecte , que adopta el seu sobrenom el 2006. Disc i house a parts iguals en el so d’aquest creador de tracks històrics en l’escena underground com ” Coma Cat” ( 2010 ) , i habitual en la programació d’estiu de la mítica sala Pachá Eivissa. Niemerski es vestirà de nou de Tensnake per ElectroSplash 2014. Una altra de les sorpreses amb què arrenca ElectroSplash és Legowelt. El particular estil de Danny Wolfers , un dels noms més respectats de l’escena internacional gràcies a la seua infinita producció des de finals dels 90. Material en el qual les influències de Chicago i Detroit es fusionen en la textura sonora de Legowelt. Una actuació en directe amb una especial atenció a les màquines clàssiques.

Craig Richards també estarà en ElectroSplash. Un dels creadors de Tyrant, amb el seu company Lee Burridge. Un projecte que va transcendir com un dels pilars de la música house britànica a finals dels noranta. Un artista que destaca també per les seues col·laboracions amb noms de la música internacional com MIA, Michael Mayer o Morgan Geist i pel seu treball al capdavant de la programació de Fabric Londres. Tot un luxe per al nou desembarcament de ElectroSplash a Castelló.

El mestre del techno francès , amb el permís de monsieur Garnier, Ivan Smagghe, no podia faltar en ElectroSplash. Un artista reconegut internacionalment que ha sabut mantenir-se fidel a l’estil underground que ha caracteritzat les seues sessions des dels seus inicis en la dècada dels noranta.

ElectroSplash no acaba ací la seua primera tanda de confirmacions. Noms destacats de l’escena tant nacional com internacional també es donaran cita a Vinaròs el proper mes de juliol. Un llistat que es completa amb BFlecha Live, Bill Patrick, Capablanca, Crazy P Soundsystem Live, Daniel Kyo, Disko Selectors, Tieger Uschi Live, El_Txef_A Live, Ejeca, Elesbaan, Ernie, Simón García, Stuart Patterson, Sutja Gutiérrez, Tevo Howard i Tomoki Tamura, més molts més noms que encara queden per confirmar.

ElectroSplash arribarà a la seva nova edició amb moltes més novetats. Una de les més importants serà a la zona de d’acampada. Un espai premium amb ” Glamping ” (un hotel de campanya on l’assistent no ha de preocupar-se per res ja que ElectroSplash t’ho instal·la tot clau en mà des de tan sols 18 € per persona i nit ), a més de l’ús d’unes polseres tecnològiques per control d’accessos i pagament en barres sense diners o la presència d’una goleta VIP amarrada davant del recinte de concerts. L’entrada costarà a partir de 40 € l’abonament pels 3 dies i a partir de 20 € el tiquet d’un sol dia. Venda online anticipada a www.electrosplash.com i a www.facebook.com/ElectroSplash.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €