‘Leyendas del Rock’ tanca el seu cartell 2014

Leyendas del Rock

El festival Leyendas del Rock es celebrarà per segon any a Villena, poble de la provincia d’Alacant. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d‘agost, contant amb un total de quaranta-tres grups. Aquest porta en marxa des de 2006 oferint al seu públic el millor Heavy Metal i Rock dur tant nacional com internacional.

Una novena edició en la que no faltaran els dos escenaris (escenari Azucena i Jesús de la Rosa i Mark Reale- Riot) i una zona d’acampada situada just enfront del poliesportiu municipal de Villena, on tindran lloc les actuacions. Així doncs el recinte d’acampada s’obrirà el dimecres 6 d‘agost a les 17h i tancarà el diumenge 10 d’agost a les 12h.

Leyendas del rock

leyendasDijous 7 d’agost: Mojinos Escozios, In Extremo, El reno renardo, On liryca, Rising, Mambo Kurt, La leñera, Display of power, Motorhits i Lizzies. Divendres 8 d’agost. Escenari Azucena i Jesús de la Rosa: Wasp, Arch Enemy, Michael Schenker’s, Behemonth, Panzer, Annihilator, Hell, Saurom i Burning Kingdom. I a l’escenari Mark Reale- Riot: Sherpa, Possessed, Alquimina, Cattle Decapitation, Vita Imana, Centinela, Leprous, KHY, Raven Wilu i Exclavitud. I arribat el dissabte 9 d’agost, a l’escenari Azucena i Jesús de la Rosa actuaran VolBeat, Warcry, HammerFall, Unisonic, Ensiferum, Banzai, Heat, Elureitie, Leo Jiménez i Easy Rider. I per finalitzar, a l’escenari Mark Reale- Riot es contarà amb la presència de Beethoven R., Leize, Delain, Heaven, Shall Burn, Ars Amandi, Beatle Beast, CrisiX, Renacer, Visions of Atlantis, Asfaluka i per últim Infamia.

Quan ja pareixia que el cartell estava decidit i tancat arribà una sorpresa d’última hora. Moonspell Stryper actuaran en aquesta edició 2014. Els Californians Stryper es fan molt de rogar cada vegada que han de vindre a l’Estat Espanyol. El poder veurel’s enguany és una realitat. Per 45 euros al dia o el abonament de 60 euros es podrà gaudir d’aquests tres dies de la musica més Heavy Metal i més rockera de l’actualitat. Aquestes es podran adquirir entrant en tal enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €