Navegació lliure en busca de l’Octava Polar

Foto Octava Polar

En esta ocasió ocupen els micròfons de Camden els rockers valencians Octava Polar, un grup que podrieu identificar per altres noms o projectes. Verssion, Equilibrio Perfecto, el grup oficial de La Casita de Cristal o els músics de la sèrie Discreet Hearts. Qualsevol d’aquestes denominacions serveix per als quatre components d’este grup que ja porta més d’una dècada als escenaris. Des de fa poc han decidit trencar els lligams amb les discogràfiques i emprendre una carrera d’autogestió, ara amb el nom d’Octava Polar. Recentment han publicat el seu darrer treball Op. 42, amb el qual han aconseguit passar la primera fase de selecció del concurs Sona la Dipu de la Diputació de València. Esta setmana han competit en les semifinals contra Holy Paul i Used to Pray, i acompanyats pels famosos Love of Lesbian.

Octava Polar by Camden on Grooveshark

FITXA TÈCNICA

Nom:  Octava Polar

Ciutat: València

Discogràfica: Octava Polar Music

Discos:  Nunca he estado mejor (Camaleón Records, 2004), Todos los besos (Contraseña, 2007), …A algún lugar (mp5, 2008), 3.cielo (mp5, 2010), Op. 42 (Octava Polar Music, 2013)

Descripció:  Octava Polar és un grup de pop-rock de València amb un recorregut de més d’una dècada. El conformen Marcelo Martínez (veu), Hugo Iglesias (guitarres), Fernando Fuertes (baix) i Andrés Martínez (bateria)

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €