Hui comença la Fira Alternativa de València

Fira Alternativa de ValènciaDes de hui i fins el diumenge podeu visitar la Fira Alternativa de València que s’ha instalat al l’antic llit del riu Túria, entre el pont de les Flors i el pont de l’Exposició. Un any més torna a València un dels esdeveniments més interessants de la primavera i l’estiu. Com sempre, a la Fira col·laboren un gran nombre de col·lectius i associacions de caràcter social i cultural. I també com de costum, la música té reservat un protagonisme especial, amb concerts i actuacions en directe que es repartiran entre els tres dies.

Hui divendres tindrem, a partir de les 17h, a Nathan Jaime & Calamar Jug Band, Curas Hinchables para Niños Insaciables i els pegolins Lilit i Dionís, l’actuació dels quals està prevista a les 20.15h. A més durant la vesprada podrem trobar diverses activitats de circ i teatre. Dissabte la música comença abans de dinar amb Dj Gravity Sound System. A les 17.30 serà el torn de 46011, un projecte sorgit del Cabanyal amb membres de la mítica banda Ki Sap, que també actuaran a les 20.15. Entre mig trobarem Candela Roots, l’únic grup en valencià seleccionat per al Sona la Dipu. El diumenge tindrem l’actuació de Nèstor Mont a les 12h del matí. El seguiran Xavier de Bétera i La Rondalla. Per la vesprada podrem gaudir dels concerts del cantautor El Cifu (autor de la cançó de les Falles Populars i Combatives d’enguany), el flamenc dels Candele i el rock de Cartero Rockero.

La majoria d’actuacions tindran lloc a partir de les 17h de la vesprada i són totes de caràcter gratuït. La programació completa de La Fira es pot consultar ací, i inclou també xarrades, fòrums, exposicions, exhibicions de mim i teatre i molt més. En definitiva, trobem l’excusa perfecta per eixir de casa aquest cap de setmana i passejar pel Riu i gaudir d’activitats gratuïtes i molt bon ambient.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €