Cartell del Low Festival tancat, comença el compte enrere

Més d’un centenar de noms es veuran les cares en els 7 escenaris que Low Festival ha preparat per a aquesta edició en un recinte que s’ha convertit en un dels més atractius del panorama de festivals estatals.

low festivalEls suecs The Royal Concept coronen aquesta nova tanda de confirmacions amb la seua mescla de soul-pop amb tocs electrònics. Després de la publicació en 2012 de la seua EP homònim es van marcar una gira americana obrint per a The Wombats i damunt el seu senzill Goldrushed va ser inclosa en la banda sonora de FIFA 13. Un artista que també sorprendrà a molts lowers serà l’australià Steve Smyth.

The Milkyway Express en poc més d’un lustre s’ha erigit com una de les bandes de rocanrol del sud més contundents. La seua peculiar mescla de southern rock i blues i els seus potentíssims directes són només dos dels seus molts atractius. El seu primer àlbum, va veure la llum en 2009 i amb el segon, One Day in Summer, van aconseguir actuar amb els seus admirats Iggy & The Stooges. A primers de 2014 van llançar el seu esperat tercer àlbum, Perrorosa.

La frescor vindrà de la mà de Maronda la naturalitat de la qual i senzillesa són els seus pilars. Aquesta banda integrada per Marc Greenwood (La Habitación Roja), Pablo Maronda, Alfonso Luna (Tachenko) i Paco Beneyto (Midnight Shots) portarà al Low Festival boniques melodies i lletres cantables i contagioses que faran les delícies dels lowers.

Tres bandes de les comarques alacantines

Des d’Alacant arriben Cowboy Lovers són un duo format per un parell “vells coneguts” de l’escena més canalla de la ciutat i amb aquest format resulta impressionant el capaços que són de despentinar als assistents gràcies al seu contundent estil de bateria hiperactiva.

Per a finalitzar, dues bandes “made in Benidorm” i és que cal destacar que Benidorm és bressol d’una escena punk i rock envejable, prova d’açò són aquestes dues confirmacions. El trio Emergency Ponchos, que posaran en pràctica el seu Estilo Libre tant a dalt com a baix de l’escenari. I Sra. Robinson posa la guinda final amb un so que s’aferra a les arrels més meridionals de l’estil “americana” amb un estil contundent i lletres directes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €