Descarrega’t La Polseguera, l’últim disc de La Gossa Sorda

la polseguera la gossa sorda

Amb un “Ei que demà per la vesprada penjarem el disc sencer en descàrrega directaLa Gossa Sorda anunciava que per fi tenien el disc acabat a les mans. Per fi. El 5é disc de la banda de Pego veu la llum al complet sota el nom de “La Polseguera“.

La Gossa Sorda La PolsegueraCom ja va sent habitual en els grups valencians han utilitzat la plataforma Bandcamp. Allà pots descarregar-te’l lliurement o també posar un preu per l’àlbum i així recolzar-los. La Gossa Sorda ho recorda “també podeu fer col·laboracions. Ja sabeu que la música no ix només de l’Aire i qualsevol ajuda s’agrairà molt”. A partir del dilluns 14 de juliol arribarà també a les botigues el CD físic amb el que podrem trobar l’artwork amb il·lustracions d’Àlex Seguí, el cantant de la formació juntament amb Josep Nadal.

En una primera escolta ja es poden sentir perles com “El pecat original” o “Fa tres anys“, també les ja conegudes “La Polseguera” amb introducció de Carles Dénia o “Esbarzers” on Arnau Giménez és el protagonista a la veu.

Escolta i baixa’t La Polseguera de La Gossa Sorda

Pel que fa a les dades tècnics del disc es tracta d’una altra producció de Jaume Faraig, el seu productor de sempre. Ha estat gravat als estudis Tesla de Dénia per Tahir Durkalic. Pel que fa a les col·laboracions hi ha unes quantes, com ara Carles Dénia veu a “La polseguera“, Paula Bam Bam de Ki Sap veu a “El forn dels borratxos”, Pau Barberà (Taskenti) amb l’acordió a “El Pecat original”, “De cara a la paret” , “La polseguera” i “El forn del borratxos”, Joan Mayor Micó (Taskenti) congue Fran Rodrigueza (Ki sap) al Saxo, Dj Jano de La Raíz scratxos a “La nostra sort” , “Esbarzers” i “Viatge al centre de la guerra”. Miquel, Mariola, Inés, Claudia, Júlia, Pablo, Sol, Clara, Àngela i Vicent són el Cor infantil de Pepa Àlvárez a “Dona d’aigua”. Finalment Tomàs Llopis és l’elegit per a la introducció de “Fa tres anys”.

Descarrega’t “La Polseguera” escolta’l i opina, que et pareix el retorn de La Gossa Sorda?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €