Novetats sobre el TroVAM! 2014

Fira Mediterrània Trovam VAMEls dies 2, 3 i 4 d’octubre tindrà lloc la segona edició del Trovam!, el festival de música i encontre professional promogut pel VAM. Enguany comptarà amb la participació de grups catalans, i l’assistència de gestors i programadors gràcies a la signatura del conveni amb la Fira Mediterrània de Manresa.

L’acord permetrà l’intercanvi d’artistes i programadors en les respectives fires que organitzen les entitats i contribuirà a consolidar una xarxa musical professional. Fira Mediterrània de Manresa és un dels punts d’encontre professional de referència a l’Estat Espanyol que porta 16 anys desenvolupant la seua activitat com a nucli de tendències al voltant de la cultura tradicional i popular, la World Music.

Per la seua part, la Valencian Music Association, recordem, és un col·lectiu de cinc empreses culturals valencianes dedicades a la producció, el management i la difusió del treball de músics valencians que va néixer fa un parell d’anys. Entre les seues activitats principals figura l’organització del Trovam! a Castelló de la Plana, primera fira musical professional al País Valencià.

De manera recíproca, la participació d’empreses i artistes valencians tindrà lloc durant la celebració de la Fira Mediterrània de Manresa, del 9 al 12 d’octubre pròxims. La signatura d’aquest conveni suposa un pas en ferm en la consolidació d’una xarxa musical professional mediterrània.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €