17a Festa Alternativa als Bous de Borriol

Festa Alternativa als Bous de BorriolEste cap de setmana a Borriol es celebrarà la 17a edició de la Festa Alternativa als Bous. Ja fa un bon grapat d’anys que uns joves començaren a organitzar-se per brindar al poble una oferta cultural diferent. Mentre que les festes oficials presenten una programació de festejos taurins.

La FAB s’ha convertit en tot un esdeveniment a la comarca castellonenca de la Plana Alta. Una molt bona ocasió per veure als grups que han estat rodant especialment per les comarques centrals com són Smoking Soul’s i Auxili juntament amb Talps, The Soca i Mash Masters en el cas del divendres i Malagana el dissabte.

Tanca el cartell A Machete, el nou grup alacantí de la gent de Fuckop Family amb El Chispa i Vince -del que ja parlarem ací-.

Els concerts són gratuïts i els dos dies comencen a les 23.30h. Al finalitzar hi haurà una “punxada de clausura” a càrrec de la parella de DJ’s vencedors del “1r Mundialito de DJ’s residents i dissidents“.

Pels qui podeu arrimar-se durant la setmana hi ha tot un ventall d’activitats i concerts per poder gaudir les festes de Borriol. És el cas del Dijous 28 que actuaran Pau Alabajos i Toni de l’Hostal. Consulta tota la programació ací mateix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €