Armin Van Buuren única actuació estatal a València

Armin Van Buuren València Armin OnlyL’Auditori de la Fira de València acollirà el pròxim 20 de Setembre l’espectacle de música electrònica “ARMIN ONLY” que protagonitza el DJ holandés Armin Van Buuren i un gran equip de més de 40 artistes. L’espectacle, que ja ha recorregut 30 ciutats internacionals i ha penjat el cartell de sold out en el Madison Square Garden de Nova York, arribarà a València després de presentar-se a Sydney, Sant Petesburgo o Los Angeles.

Armin Van Buuren, que ha sigut premiat en cinc ocasions com a “Millor DJ de l’any” per la revista especialitzada DJ Mag ofereix per primera vegada a l’Estat espanyol aquest enlluernador espectacle del que ja s’han venut 3.000 entrades.

La infraestructura hotelera de València i la seues bones comunicacions de transport la fan idònia per a la celebració d’aquest espectacle. Mentre que la Fira de València, per les seues excepcionals dimensions i les seues mesures de seguretat, permeten fàcilment el muntatge d’un escenari amb 200m² de pantalla led, en el qual participaren des de vocalistes, ballarins, acròbates fins a una banda de rock. També hi haurà una enorme pantalla projectant imatges al ritme de la música i els efectes especials com làser, canons de diòxid de carboni, serpentina, inflables, la qual cosa pretén fer experimentar en primera persona la teatralitat d’aquest espectacle sense precedents.

ARMIN VAN BUUREN

Armin Van Buuren València Armin OnlyLa popularitat d’aquest artista és molt gran en el seu país en el qual va actuar per als reis d’Holanda durant la cerimònia de coronació. Els seus vídeos en Youtube superen els 140 milions de visites i compta amb un programa de ràdio que és escoltat per 20 milions de persones setmanalment des de fa tretze anys.

A més de ser llicenciat en dret per la universitat de Leiden i pare de dos fills, és un dels principals artistes de l’escena tràngol i EDM mundial i ha sigut nominat als premis Grammy. La perseverança amb la qual condueix el seu programa de ràdio des de fa tretze anys, ha creat una audiència setmanal de 20 milions de persones a tot el món amb les quals interactua a través de les xarxes socials.

No desaprofites aquesta ocasió de veure un espectacle únic a la ciutat de València i de la mà d’un dels millors deejays del moment, fes-te amb la teua entrada online ací mateix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €