Primers dies i imatges del Rototom Sunsplash 2014

La música i cultura reggae s’apoderen de Benicàssim des de l’obertura renovant l’assaig de convivència multicultural, enguany representat per les 75 nacionalitats del seu públic, que van vibrar amb Jimmy Cliff o Busy SignalAnthony B encapçalarà demà dilluns una jornada marcada per diferents generacions de roots reggae, amb Gladiators, Jesse Royal i Mellow Mood en el Main Stage o el 2 Tone nord-americà de The Toasters en el Ska Club.

El Rototom Sunsplash 2014 tanca hui el seu primer cap de setmana marcat per un destacat èxit de públic, multiplicant exponencialment el seguiment de la retransmissió en directe per TV i ràdio oficials i, sobretot, renovant per 21º any consecutiu la seua condició de trobada oberta entorn a la cultura reggae i els valors de pau, amor, unitat, respecte i solidaritat. També d’intercanvi multicultural, representat per les 75 deferentes nacionalitats de les quals procedeix el públic, materialitzant el somni que presideix el lema d’enguany. En el recinte de concerts, en el càmping, en la platja i en el casc urbà de Benicàssim l’atmosfera del festival de música jamaicana ho impregna tot. I, després dels grans concerts de Jimmy Cliff, Busy Signal i Kabaka Pyramid anit, ho continuarà fent avui amb Bennie Man per a concentrar demà dilluns, 18 d’agost, diferents expressions del roots reggae i el dancehall amb Anthony B al capdavant. El lleó del Rototom seguirà rugint amb força fins al dissabte 23 d’agost.

Rototom Sunsplash 2014 BenicàssimLa tercera jornada de demà dilluns estarà liderada per Anthony B, un dels artistes jamaicans més volguts pel públic europeu des que va irrompre en l’escena a mitjan anys noranta, amb una gran energia i intensitat sobre l’escenari. Abans, pel Main Stage correrà la millor sàvia nova: la jove banda italiana Mellow Mood, un dels grans exponents de la pedrera que impulsa el festival des que guanyaren el Reggae Contest en el seu país en 2009. En l’escenari Showcase, Mediterranean Roots, Lasai i Jahcustix & Yard Vibes Crew; The Heatwave o els nord-americans King Addies. En el Dancehall Jah Revelation, Dubkasm amb Sol Banton.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €