Aconsegueix invitacions per al concert de presentació de MARE

mare-concert-invitacions

Des de la Revista Tres deu hem organitzat, junt a la banda MARE, un concert privat en format showcase que servirà per presentar el directe d’aquest nou grup valencià. MARE eixien a la llum la setmana passada amb un EP de quatre cançons acústiques que ens transporten vora el mar o ens recorden eixes excursions estiuenques. El grup està format per dos músics que no són desconeguts a l’escena musical valenciana. Antoni Montagudo (Cosidos) i Íñigo Soler (Spheniscidae) donen el pas amb aquest projecte a fer lletres costumistes i en valencià, per contar-nos xicotetes històries quotidianes.

El concert privat de presentació tindrà lloc a la terrassa d’un àtic al bell mig de la ciutat de València, molt prop del barri de Russafa, i l’aforament és molt limitat. Per això, a banda de les invitacions que repartirà la banda sols hi ha disponibles 8 invitacions dobles més, que entren en joc amb un senzill concurs. Què has de fer per poder assistir al concert amb un acompanyant? És molt fàcil. Sols has de pujar una foto (amb privacitat pública) a Facebook amb el hashtag #elmeullocMARE. El que volem és que fotografies el lloc on escoltes MARE o al que associes les seues cançons. A canvi nosaltres enviarem l’adreça i hora del concert als 8 primers participants. També podeu etiquetar MARE o la Revista Tres deu a la foto o enviar-nos-la també per mail a info@tresdeu.com si voleu estar segurs de participar.

L’esdeveniment serà el proper 27 d’agost a última hora de la vesprada i no durarà molt més d’una hora. S’oferiran algunes begudes i fruita refrescant. Des de la revista pretenem crear tota una experiència musical i social única, i repetir la iniciativa amb altres projectes musicals.

MARE

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €