El Poma Rock arriba a Agres el 5 de setembre [resultats sorteig]

Poma RockUn dels festivals més tardans de l’estiu però no per això menys interessant és el Poma Rock, un esdeveniment que es celebra a la població d’Agres el 5 de setembre. La Plaça de l’Assut acollirà a nombrosos joves en aquesta segona edició del festival que compta amb un cartell ben atractiu, format en gran part per grups que canten en valencià. Enguany a més, en col·laboració amb esta casa hem organitzat un sorteig d’entrades. Podeu llegir els guanyadors al final de l’article.

Al cartell d’enguany hi destaca Aspencat, un dels grups valencians amb més projecció al present actual, gràcies a la seua innovació estilística disc darrere disc, on han aconseguit conjugar els sons orgànics amb l’electrònica. Després de protagonitzar els escenaris de festivals estatals tan importants com el ViñaRock, Aspencat continuen imparables amb un nou show que dóna vida al seu últim disc essència com no ho havia fet encara, amb un cridaner espectacle de llums i la incorporació de més instruments. Els acompanyen Pirat’s Sound Sistema, veterans del reagge català que es prediguen poc per territori valencià, per tant paga la pena aprofitar l’oportunitat si t’agraden les seues cançons. Hi completen el triplet principal una nova proposta juvenil també de reagge, però amb una banda potent i un concert tremendament actiu: Auxili no ens deixaran parar de ballar al llarg de tota l’actuació.

Hi figuren a més al cartell una novetat d’aquest any, els Va de Bo, grup format amb membres de Termofrígidus, Kólico i The Skafeinats,  els festers Almorranes Garrapinyades directament des de Vila-real i el grup Karra ska’l. A més, de les 17.30 a les 20.00 hores podreu gaudir de concerts gratuïts al poliesportiu, on actuaràn grups més joves com Poetes Anònims, Esir i Badok.

Finalment, podeu adquirir les entrades físiques a la web del festival (www.pomarock.com) i les entrades on-line a www.marearockticket.com. No s’ho penseu dos vegades per reservar la vostra entrada ja que, segons les prediccions, un anticicló d’altes presions musicals s’ha instal·lat al comptat eixa setmana, s’esperen fortes ràfagues de cervesa i la població d’Agres entrarà en una catarsi musical i emocional que no vos podeu perdre.

RESULTATS DEL SORTEIG D’ENTRADES

Els guanyadors del sorteig de dos entrades dobles per assistir al festival d’Agres (El Comtat) són:

– Marta Navarro

– Emilio Puig Lledó

Per fer-se amb les seues entrades cal que es posen en contacte amb esta revista mitjançant un missatge privat a través de la nostra pàgina de Facebook.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €