Gatillazo, Boikot, Talco, La Gossa Sorda, Kaotiko i més al Marearock 2014

marearockEl Marearock ha preparat un cartell ben interessant per celebrar la seua novena edició el proper 4 d’octubre. Per primera vegada en molts anys es repeteix lloc de celebració, el festival tornarà a ser en l’Annex al Pavelló Municipal d’Aspe (Alacant). Les instal·lacions gaudeixen d’una zona de concerts asfaltada, zona d’acampada annexa al recinte de concerts amb servei de barra 24 hores i al costat de la mateixa del Pavelló Municipal on per només 3,5 € es podrà fer ús de la piscina coberta, dutxes, spa i gimnàs.

El cartell d’aquesta edició el composen un bon grapat de grups de gran qualitat, començant per Gatillazo. El grup liderat per Evaristo de la Polla Records porta dos anys de gira presentant el seu últim disc “Esclavos del Siglo XXI”, gira que fins i tot els ha portat a creuar l’Atlàntic per al goig de tots els seus seguidors a Llatinoamèrica. No estaven en un Marearock des de l’any 2007, així que s’espera un gran concert.

gatillazoEls acompanyen Boikot, que després de la bona acollida que van tindre en l’edició del 2012 a Petrer, repeteixen dos anys després per aixecar a tot el personal amb els seus clàssics.

La resta del cartell el conformen grups que mai han estat al festival, començant per La Gossa Sorda que presentarà ‘La Polseguera’ després de la seua aturada d’un any. També hi seran els italians Talco, primer grup internacional en un Marearock. Kaotiko també estarà aquest any, sent un altre dels grans atractius del festival. Tancaran el cartell Mala Reputación i els mítics Banda Jachís. Els primers oferiran un dels seus únics concerts en tot aquest any; els segons arriben des de Villena per demostrar que encara estan ben vius. La banda valenciana va tornar als escenaris fa un parell d’anys després de molts anys de silenci. El Marearock serà una de les seues grans cites d’enguany.

KaotikoUn any més l’organització ha mirat d’ajustar al màxim el preu de l’entrada. El seu preu actual és de 17 € anticipada i 20 € a taquilla. Es poden adquirir a través del web www.marearockticket.com. Els punts de venda físics es poden consultar també a la web del festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €