Ley DJ ens alça amb ‘Get You Up’

10520539_775199972503416_1458464653279350879_oLa jove Dj valenciana Letícia Pérez, més coneguda com Ley Dj acaba de llançar el seu primer tema propi. La seua primera producció porta per nom ‘Get You Up’, i recull les influències a les que ens tenia acostumats a les seues sessions a sales com La3 de València. Pop electrònic, indietrònica i elements de hit trencapistes que fan entreveure cert èxit comercial del tema. El nou single la situa en l’estela d’altres joves DJ i productors valencians com els Kostrok, llançats a la fama internacional amb el seu primer single ‘Right Now’.

Ley Dj és una de les residents de la sala La3 de València, un referent estatal pel que fa a les seus programacions mensuals. Per la seua cabina han passat els 2ManyDjs, Two Door Cinema Club, Digitalism, Erol Alkan o Alex Metric. Ley Dj té una amplíssima gama de repertoris a les seues sessions, que ha passejat per les millors sales estatals, arribant a punxar a ciutats com Londres, París, Moscou, Mèxic DF o Gant. També a trepitjat festivals com l’Arenal Sound, SOS 4.8, Low Festival i alguns altres. A Eivissa ha visitat sales com Privilege o Space entre d’altres.

Últimament havia decidit fer el salt a la producció musical, i es trobava immersa a un nou projecte de producció amb el músic manxec Joni Antequera, més conegut com Amatria. Amb aquest primer tema, Ley Dj obri nova etapa, que continuarà amb la publicació d’un nou videoclip demà, i nou remixos i cançons en el futur.

leydk

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €