El QFestival torna a Alzira amb Manel, La Habitación Roja, Dorian i més

QFestivalDesprés del paró de l’any passat, el QFestival d’Alzira torna aquest 19 de setembre més fort que mai. Sorprenen els seus caps de cartell, però també l’aposta per bandes valencianes de caire indie i rock independent en plena projecció. El festival, que es celebrarà al complexe de la Masia de la capital de la Ribera Alta, estarà encapçalat pels catalans Manel. Aquesta serà una de les seues poques dates d’enguany per terres valencianes. Compartiran protagonisme amb la proposta internacional que ens porta el QFestival. Són els China Crisis, una coneguda banda pop d’Anglaterra, que presentaran el seu nou treball ‘Autumn in the Neighbourhood’.

Els segueixen La Habitación Roja i Dorian, que presentaran els seus nous treballs. Entre les bandes més modestes trobem les propostes interessants de We Used To Pray (guanyadors del Sona la Dipu 2014), Helsinki, Grayson (guanyadors del concurs de bandes del festival), Aviador Dro, Clara Plath i la Furgo Rock Vand. També hi haurà oportunitat de vore en directe a Moonflower, Dalamont i Metropol.

Després del descans de 2013, recuperar el festival i dotar-lo d’un bon cartell era una tasca difícil. Més si tenim en compte que parlem d’una cita per la que han passat bandes i artistes com Ivan Ferreiro, Standstill, Sexy Sadie, Second o Polock. Finalment, gràcies a la tasca de l’associació Grup Què Fem i a la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira el QFestival reviu amb energia renovada. Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç per un preu de 17€.

VESSANT SOLIDÀRIA

És interessant assenyalar la vessant solidària que té aquest festival. Els beneficis sempre han anat destinats a causes benèfiques. El col·lectiu juvenil Grup Què Fem és l’artífex d’aquesta iniciativa cutural i solidària. Enguany han posat en marxa la campanya ‘Música per menjar’, amb la que proposen pagar part de l’entrada amb lots d’aliments que aniran destinats a persones i famílies sense recursos.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €