El Teatre del Raval de Gandia comença el nou curs amb força

AF_Traval_escola_anvComença el nou curs al Teatre del Raval de Gandia. Després d’aconseguir amb èxit el projecte de micromecenatge necessari per a la seua reobertura, la nova i jove gerència dirigida per la promotora La Casa Calba inicia el curs amb més il·lusió que mai. Per a fer el tret d’eixida a les activitats del teatre, donaran continuïtat a la campanya escolar que tenia abans l’espai. Es tracta d’una sèrie de programacions dirigides als més menuts que es posen a l’abast dels centres educatius de la Safor i rodalies. Les principals novetats són la iniciativa Infants a Escena -on els xiquets i xiquetes seran els vertaders protagonistes- i la visita guiada que oferiran amb un recorregut històric pels principals escenaris teatrals de la ciutat de Gandia. La programació escolar inclou Sr. Lletraferida (octubre), Sense solta (novembre), Corpore Oh! (desembre), Històries de ratolins (desembre), 1, 2, 3 Macbeth (març), Marxem de viatge (març) i Martina i el bosc de paper (maig). El programa per a instituts inclou també Sr. Lletraferida i 1, 2, 3 Macbeth, a més de l’obra Un Entre Tants. Homenatge a Vicent Andrés Estellés (gener).

A més, posaran en marxa el Teatre Escola del Raval, amb dos tallers que es desenvoluparan d’octubre a maig amb dos sessions setmanals. Els dos tallers que s’impartiran seran ‘Teatre per a infants i joves’ i ‘Músiques modernes’. Al primer els alumnes aprofundiran en el joc dramàtic i s’iniciaran en la interpretació. Al segon els alumnes comprendran la vivacitat de la música, aprendran coneixements teòrics i pràctics sobre la música moderna per entendre-la millor. En definitiva hom podrà aprendre des de com funcionen els processos de la música popular i moderna fins a muntar un equip de so bàsic.

cartell-26setembre#REVIU EL RAVAL, CITA PRÈVIA A LA INAUGURACIÓ OFICIAL

Per tal d’autogestionar el teatre i anar preparant el terreny de cara a la inauguració oficial (17 i 18 d’octubre), el Teatre del Raval ha programat una jornada de música i teatre en benefici de l’espai. Serà el proper 26 de setembre, i haurà les actuacions (20h) d’Òscar Briz, Andreu Valor i Carles Pastor. A més a la nit es representarà l’obra El verí del teatre de Rodolf Sirera. A més es podrà gaudir de l’exposició fotogràfica ‘No ens mouran’. Les entrades es poden comprar al mateix teatre per anticipat o reservar-les a info@teatreravalgandia.org.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €