El TruenoRayo Fest retronarà al Port de Sagunt

Cartel Truenorayo FestAquest cap de setmana El Port de Sagunt acollirà una cita musical de gran interés. Es celebrarà al Casal Jove del Port el TruenoRayo Fest, I Festival del Disc i l’Autoedició Sonora. La iniciativa està promoguda per les Hits With Tits, de qui ja hem parlat a la revista. Aquest col·lectiu Do It Yourself porta un temps molt actiu a València i rodalies, promovent l’autoedició i l’art fet per dones. Una mostra és el recopilatori que van editar enguany.

L’esdeveniment és de caràcter totalment gratuït i es divideix en dos jornades. Demà divendres actuaran Las Ruinas, Cosmen Adelaida, Ukelele Zombies, Terrier, Tercer Sol i Carmonas. Dissabte serà el torn de Teletexto, Acapulco, Uke, Uba&Chumi, Pin&Pon Djs i Juan Vitoria Dj. A banda de les actuacions musicals hi haurà stands discogràfics amb les últimes novetats del panorama autoeditat, es projectaran documentals i hi haurà diverses tallers i xarrades.

Els concerts seran retransmitits en directe via streaming amb el Hangouts, i l’emisora estatal de música independent Radio3 emetrà el seu programa ‘Café con vistas’ des del festival.

Terrier

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €