Tercer Sol fa ombra amb el seu primer treball

Tercer Sol

El quartet valencià Tercer Sol camina al panorama musical amb el seu primer EP. Aquest nou treball conté tres cançons (Melange, Nuevo Amanecer i Cueva) que defineixen la seua idiosincràsia musical: personalitat i pop oníric. El baix i el sintetitzador fan de llit sonor en un disc que projecta un estil hipnòtic i obscur a ritme de rock alternatiu, punk, druggie, rock psicodèlic, lofi i hardcore.

El disc debut de Tercer Sol està editat pel segell català Boston Pizza Records i el valencià Flexidiscos, i s’ha publicat en format de dotze polsades amb una única cara (i la B serigrafiada a mà) en una edició limitada de 200 còpies. Després del que van recaptar el passat 26 de juny en una actuació a la sala de concerts 16 Toneladas, Tercer Sol el va poder gravar el proppassat mes de juliol a Soundtess Studio.

Els quatre integrants de Tercer Sol ja tenen experiència en altres projectes musicals, i són: Almirante, de Redentoras Humilladas i Tipos de Interés, Adrián (baixista) de Permafrost, Raúl Pérez (bateria) de Tucán i Wind Atlas, i Tarántulas Pentium (als teclats) de Tucan i Siesta!. El seu estil psicodèlic impregna fins i tot la portada del seu disc, del dissenyador gràfic Julien Bayle, qui ha tractat d’immortalitzar el so traslladant-lo al llenguatge visual.

Ells mateixos es descriuen com un grup de “subjectes sinistres” que fan pop desequilibrat, però que a la vegada sona equilibrat. Aquestes noves paradoxes musicals les pots tastar, o bé al seu Bandcamp, o presencialment en concert a les següents dates: el 28 de novembre a “Ateneo” (Bilbao), el 29 de novembre a la Sala Clamores (Madrid) i el proper 4 de desembre a “16 Toneladas” (València).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €