Primeres informacions sobre l’Iboga Summer Festival 2015

bohemian betyars iboga summer festival 2015 culleraL’Iboga Summer Festival 2015 confirma dates (23, 24 i 25 de Juliol) i lloc (repeteixen amb Cullera) i es posa les piles confirmant noms per a la pròxima edició del festival balkan, ska i swing per excel·lència.

A les confirmacions de fa unes setmanes de Talco (Itàlia), Bohemian Betyars (Hongria), Gypsy Hill (U.K.), N.O.H.A. (Praga), Movits! (Suècia) i Dunkelbunt & The Secret Swing Society (Àustria), l’organització ens anuncia 3 nous i potents noms per al que serà la tercera edició del festival:

THE BEAT, la mítica banda britànica de ska formada en 1978 a Anglaterra, és un dels plats forts que es prepara per al pròxim mes de juliol en Iboga. Els britànics visiten el nostre país, alguna cosa al que, per desgràcia, no ens tenen acostumats.

Movits! iboga summer festival 2015 culleraEls acompanyen també austríacs !DELADAP, consagrada banda experta a fusionar els sons del swing, el jazz i la música balcànica amb un lleuger toc electrònic mentre viatja per tot el món des de fa més d’una dècada.Les últimes confirmacions es completen amb els madrilenys SPIN ET KÚ sent el seu segon any consecutiu a actuar en el festival. La seua excel·lent combinació de sons swing, ska i balkan els estan catapultant a una ràpida popularitat, actuant setmana sí i setmana també per algunes de les millors sales de concerts de tot el territori espanyol.

Els abonaments per als 3 dies de l’Iboga Summer Festival 2015 -a falta de més grups que confirmaran els propers mesos- es poden aconseguir per 31 € través de la seua pàgina web. Vos deixem amb “Our Routes” l’últim disc dels Gypsy Hill.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €