Sergent García gravarà nou disc en un veler

unnamed

Sergent García, nominat en 2013 al Grammy Llatí pel disc “Una y otra vez”, s’embarca en un nou i peculiar projecte, enregistrar el seu pròxim disc en un veler. Serà un estudi flotant que sota el nom de «Guakamayo» solcarà els mars seguint el rastre dels sons antillans. El veler salparà des del port de València i tindrà com a destinació Les Antilles, fent escala a les diferents illes per fer una tasca d’arqueologia musical, seguint les petjades sonores dels seus músics tradicionals.

Aquesta novedosa idea ha sorgit de la ment de Pierre Dandin, trombonista del Sergent i mariner d’origen bretó. El projecte «Guacamayo» té també una finalitat socioeducativa i en la seva bitàcola de bord contempla l’organització de conferències a les escoles i centres socials dels ports on farà escala. El nou disc que s’enregistrarà al veler, i a més de comptar amb la col·laboració dels músics antillans, es completarà un documental que narrarà la travessia i una sèrie de DVDs educatius dedicats a la percussió.

El nou projecte de Sergent García busca socis i patrocinadors que s’involucren en el projecte, pel que ha obert un compte a la plataforma de crowdfunding kisskissbankbank, que permetrà als seus seguidors col·laborar en aquest projecte de diferents maneres. Si teniu ganes de veure al cantautor en directe, no cal que espereu massa temps: el 31 de desembre estarà al Festivern, a Tavernes de la Valldigna, al costat de Los Chikos del Maíz, Aspencat, Zoo, Tardor i La Gossa Sorda per donar la benvinguda al nou any.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €