Feliu Ventura crida a celebrar la Festa Ovidi Montllor

Feliu Ventura Festa Ovidi Montllor

El 10 de març farà 20 anys que l’Ovidi Montllor, amb un fil de veu i sense maletes, se’n va anar de vacances i el trobem a faltar“. Amb aquesta premissa el cantautor Feliu Ventura llança una proposta als col·lectius de tot el país per celebrar la “Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances”. Una iniciativa que recorda a la Festa Estellés, promoguda per l’escriptor Josep Lozano, i que des de la Tres deu ens sumem. A continuació les paraules de Feliu Ventura per encoratjar-vos a ser partícips:

Ovidi Montllor representa en carn viva el compromís amb el seu poble i amb la seua cultura i llengua però també representa el seu compromís amb els treballadors i la llibertat. Oblidar Ovidi és buidar de sentit, una per una, aquestes paraules.

Per al desè aniversari varem organitzar l’Any Ovidi amb centenars de trobades i homenatges per tot el país i molta gent va descobrir i redescobrir un dels nostres cantants més estimats. De manera espontània es va estendre la seua figura i obra i va calar definitivament en la vida de moltes persones.

Sempre és l’hora de celebrar l’Ovidi Montllor però ara tenim un al·licient especial: ja en fa 20 anys i ja torna a tocar. Per això m’agradaria –a la manera de Josep Lozano amb la festa Estellés- convidar a celebrar l’Ovidi amb la “Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances.”

Que cada poble i ciutat tinga aquest any una “Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances” amb gent reunida per a recordar l’obra d’Ovidi: les cançons, els poemes, les pel·lícules, el teatre,… o simplement brindar i menjar per ell.

Seguint vers per vers la cançó de “Les meues vacances” o sense més indicacions ni límits que la imaginació dels organitzadors de cada “Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances”.

És hora que el país retorne a l’Ovidi l’estima i el compromís que ell va tindre amb el seu poble: altre cop de part dels bons.

Feliu Ventura, cantant i autor de cançons.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €