Smoking Souls publiquen ‘Nòmades’

Smoking 2

Smoking Souls NòmadesAmb Nòmades, Smoking Souls fan un vertader pas de gegant. Melodies que apunten a les emocions. Guitarres que trenquen els murs de la desil·lusió. Lletres que reconstrueixen l’èpica del dia a dia. Un disc amb el què demostren perquè són un dels grups valencians que ha esclatat aquest 2014.

El creixement d’Smoking Souls és sorprenent, però té unes arrels profundes. Són representants d’una generació de joves que han estudiat sempre en valencià i que des de menuts s’han relacionat amb la música sempre curiosos dels seus territoris ocults. Joves crescuts en temps d’una incertesa que volen guanyar a colp de cançó. Ho han mamat als paisatges de la seua Marina Alta, un dels punts calents de l’escena musical del País Valencià. Ara amb Mark Dasousa als controls, els Smoking Souls han sabut exprimir aquesta essència i materialitzar-la en un disc de consolidació com Nòmades on trobem noves formes i inquietuds pròpies.

Els seus concerts en són prova i raó del seu ascens l’any passat. Les cançons naixen de dins i l’allau sonora que provoquen en ser llançades amb la veu de Carles crea una atmosfera única. Una experiència sonora que traslladen del directe al disc de manera encertada. Estem davant d’una de les bandes valencianes de rock amb millor projecció i que està conquerint públics a subescenes on el rock havia passat a un segon plànol. Sensacions que han corregut de boca a orella fins a convertir-los, a dos anys de la publicació del seu primer disc l’Espenta, en una referència emergent de la nostra música.

La banda de Pego publica “Nòmades” hui a través de les plataformes digitals i el presentaran en directe el 14 de febrer a l’Espai Rambleta de València, junt amb Berri Txarrak. La festa oficial serà el 7 de març a Pedreguer, una nit que organitza el mateix grup i on els acompanyaran altres artistes. A més, actuaran el 13 de març al Concert de Falles que inaugura La Gira d’Escola Valenciana amb Auxili, Zoo i Vadebo. Tres potents trets de sortida del que serà la seua gira 2015, un any cabdal per a la banda que de moment fa molt bona pinta.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €