Estrenem el ‘Primer Condicional’ de Geografies

geografies

Geografies és un nou projecte de rock i pop constituït per Íñigo Soler (Mare, Spheniscidae), Ramon Marrades (121db), Albert Belda (121db, Goodbye Mountain) i Alejandro Gómez-Lechón. Acaben de llançar la seua primera demo al carrer Primer Condicional, tres cançons de “rock honest i espontani”. Almenys així és com aquest nou quartet defineix la seua música, on trobem una forta influència de sons indie que els fan els candidats perfectes per a un festival massiu d’estiu.

Portada Geografies Primer CondicionalEl segell Animal Iceberg, de recent creació, ha editat la primera referència del grup i ja l’inclou entre els seus noms, on trobem també a Spheniscidade, Mare i Max Secreta. Afincats a la ciutat de València, comencen a assajar el 2014 amb diferents motivacions. Ganes de directe, cançons pendents i confluències musicals han fet nàixer aquesta banda que s’afegeix al nou ventall de grups que canten en valencià i oscil·len entre el rock independent i les influències indie, com Tardor, Mai Mai i Smoking Souls, entre d’altres.

Aquesta primera demo ha estat gravada en directe per Alex Román als estudis Harrisound d’Elx, i és tota una declaració d’intencions de per on vol navegar Geografies. ‘Primer Condicional’ són només tres temes que conviden a vore la vida des de diferents espais, diferents perspectives. Per a fer-nos una millor idea però, es farà necessari vore’ls en directe.

Primer concert amb Sidonie

9-Aniversario-Vinilo-ValenciaLa nova banda valenciana s’estrenarà damunt dels escenaris el proper 27 de febrer acompanyant dos bandes de primer nivell com Sidonie i Beach Beach. També estaran els xativins Testarosa presentant ‘LaMarina’. Serà al 9è aniversari de Vinilo València a la Cambra de l’Espai Rambleta al voltant de les 21.30h.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €