L’MBC Fest es celebrarà a Sagunt del 3 al 5 d’abril

The Horrors

El festival MBC naix amb la vocació d’arrelar-se a l’entorn en què se celebra, partint de la tradició mil·lenària de teatre a la localitat de Sagunt fins a l’actualitat, amb l’arribada del primer gran festival d’avantguardes de música rock i electrònica “apegat” a València.

Per a això, el certamen tracta de progressar en la seua proposta generant una experiència global en els seus visitants  que volen que siga el més satisfactòria possible. Asseguren que tractaran de cuidar cada un dels aspectes del cap de setmana l’MBC Fest. Descansar o menjar bé al festival serà una cosa accessible a tot el públic, amb el que volen marcar la diferència respecte d’altres cites.

Tot això – afirmen des de l’organització- “serà amb preus assequibles per als seus assistents, però sense desmerèixer ni les condicions del seu gaudi cultural ni l’ambició del festival: que públic i artistes s’enriquisquen a partir d’una oferta polièdrica i d’avantguardes”.

Per això l’MBC Fest ha escollit un espai emblemàtic, l’entorn industrial del Port de Sagunt, per donar suport l’enorme valor de patrimoni industrial valencià. En un lloc que pesarà conceptualment en la proposta musical, escènica i de disseny, el festival està composat al 100% per professionals, tècnics i capital valencià.

Però la proposta és global: l’MBC Fest vol apropar fins a Espanya artistes, grups d’avantguarda del rock internacional, les sessions més avançades de música electrònica, arts escèniques en formats ‘micro’ i de carrer, i gastronomia a partir del ‘street food’, així com propostes i activitats relacionades amb el disseny gràfic i la il·lustració.

Confirmats de luxe

Entre els confirmats de l’MBC Fest trobem grans noms com The Horrors, Future Islands, Wild Beasts o La Roux. Aquests es conjuguen amb una bona representació de la música electrònica del clubbing valencià i també bandes autòctones com Senior i El Cor Brutal, Modelo de Respuesta Polar, Tortel o Betunizer. Trobem també propostes estatals emergents a nivell internacional com MOURN o Hinds.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €