Psicodèlia i foc al Magazine Club i 16 Toneladas

Useless Eaters (EUA)

La Cúpula del Trueno és una promotora especialitzada en combinar bandes locals i estrangeres que practiquen estils similars i generalment de caràcter underground. Per al mes de març han preparat dos programacions al Magazine Club i al 16 Toneladas el 14 i 19 de març respectivament.

Per donar el tret d’eixida a la iniciativa, el dissabte 14 de març La Cúpula del Trueno ha preparat una nit de psicodèlia al Magazine Club de València amb tres joves bandes: Puma Pumku (Galícia), My Expansive Awareness (Saragossa) i Mental Signals, totes de l’àmbit estatal, que representen una nova generació de músics que estan sabent captar amb encert tot aquest pòsit lisèrgic que van deixar grups dels seixanta com Pink Floyd, The Beatles, 13h Floor Elevators, Spacemen 3 o The Velvet Underground, entrant en contacte amb l’anomenada “neo-psychedelia” que practiquen actualment grups com Tame Impala, Pond, The Oscillaton, Lumerians o Night Beats.

La nostra segona data del mes serà el dijous 19 de març al 16 Toneladas amb Useless Eaters (EUA) i Acapvlco. Una tros de festa a la nit de la cremà en la qual Mongolic Records i La Cúpula del Tro uneixen les seues forces per acabar de cremar la ciutat.

My Expansive Awareness

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €