Tricky presenta demà a València ‘Adrian Thaws’

TrickyTricky, un dels principals ambaixadors del trip hop, presentarà en viu a Espanya el seu últim disc, Adrian Thaws, titulat amb el seu nom real, en tres concerts que tindran lloc a Barcelona (12 de febrer), València (14) i Madrid (15), segons ha informat la seu promotora.

“Titular el disc Adrian Thaws és com dir ‘tu realment no em coneixes”. La gent ha intentat moltes vegades donar en el clau amb mi, però en cada àlbum vaig a un lloc diferent. Podria ser qualsevol cosa que vulguera quan faig un disc. Podria ser una dona, podria ser un home”, ha explicat el britànic en declaracions recollides en una nota de premsa.

Al seu pas per Espanya, l’artista actuarà a les sales Apolo de Barcelona, Noise de València i But de Madrid, tres anys després de la gira prèvia en la qual va tocar en directe Mixed race (2010), disc al qual seguirien False idols (2013) i l’esmentat Adrian Thaws.

Tricky va saltar a la fama fa vora 20 anys per la seua col·laboració en el disc “Blue Lines” de Massive Attack, els altres grans capdavanters del trip hop al costat de Portishead, i per la seua posterior àlbum de debut, “Maxinquaye” (1995). La seua música, que es caracteritza per fusionar els estils del hip hop, l’electrònica i el rythm and blues, ha atret l’atenció d’altres grans artistes com Bjork, Pj Harvey, Garbage o Red Hot Chili Peppers, que han treballat al costat del britànic.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €