Vadebo publiquen ‘Viure’, nou tema i videoclip

La banda valenciana VaDeBo, apareguda fa poc més d’un any, sorpren per haver aconseguit en tan poc temps fer-se amb el seu propi lloc al panorama de la música alternativa valenciana. Actuacions al Gazpatxo Rock i l’Aupa Lumbreiras, fi de gira al Festivern, la propera participació al Concert de Falles d’Escola Valenciana, així com la gran rebuda dels seus avançaments, videoclips i EPs els han col·locat en la primera divisió d’aquesta escena. Fa poc anunciaven la publicació  de Travesses, un LP que inclourà les sis cançons que han publicat fins ara a més de tres temes nous i un remix.

‘Viure’ és l’avançament d’aquest treball que vorà la llum cap a finals de febrer, i el publiquen acompanyat d’un videoclip dirigit per Pau Berga i produït per l’agència creativa valenciana Graphic Records, artífexs també de videos recents com ‘Fills de la Nit’ d’Smoking Souls i ‘La Estanquera de Saigon’ de Los Chikos del Maíz. En aquesta nova peça assistim a una carrera interminable des del centre fins a la perifèria de València – d’on podem reconèixer alguns racons- amb un final inesperat.

El grup valencià anuncia també el seu fitxatge per Maldito Records per a l’edició d’aquest àlbum, que eixirà al carrer, tant en físic com en digital, en menys de tres setmanes tot i que la data està encara per confirmar. Travesses estarà també disponible en descàrrega gratuïta.

fotograma-vadebo2

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €