Calle 13 passa per València amb Multiviral Tour ’15

Calle 13 València Multiviral

El pròxim 14 de juny arriba a la ciutat de València el grup de rock llatí més conegut de l’escena internacional. Calle 13 despleguen un mestissatge musical immens amb lletres directes de caràcter social que arriben a un públic divers, de diferents edats i gustos musicals.

Calle 13 València MultiviralCalle 13 venen des Puerto Rico a presentar-nos el seu darrer disc, “Multiviral“. Un treball culminant en la seua carrera on es recreen en ritmes i gèneres, al costat d’unes lletres plenes de perspectives diferents amb les que identificar-se, però sobretot plenes de substància i compromís.

Amb només 10 anys d’història, els Calle 13 han rebut un gran suport del públic i de la crítica com ho demostren els 2 premis Grammy i els 21 premis Grammy Latino que han guanyat.

Ja podeu fer-vos amb les entrades entrant al següent enllaç, el seu preu és de 20 euros (més despeses de distribució).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €