Torna el Ganxo Rock en el 20é aniversari del col·lectiu

Ganxo rock

El Col·lectiu Cultural El Ganxo de Benigànim compleix enguany el seu 20é aniversari. Per celebrar-ho posaran en marxa la 3a edició del GanxoRock.

Tant la primera com la segona edició van tindre bona acollida de públic, amb milers d’assistents. Per al Ganxo Rock 2015 s’espera duplicar l’assistència de públic.

Des de l’any 1995 el Col·lectiu Cultural El Ganxo treballa a Benigànim per oferir una programació cultural variada i de qualitat i això li han valgut premis com el 9 d’Octubre que atorga l’Ajuntament de Benigànim, el passat 2013 o el Joan Baptista Basset del mateix any. Després d’una renovació generacional el passat 2011, el col·lectiu afronta amb energies renovades i més ganes que mai aquesta nova etapa. Pròximament aniran confirmant els noms que visitaran aquest poble de La Vall d’Albaida.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €