Chris Liebing, Ida Engberg i Paco Osuna últimes confirmacions de l’Electroweekend 2015

Electroweekend, Techno, València, 2015Electroweekend posa la guinda a la seua programació per a la tercera edició, primera a València. Una edició en la que han decidit apostar pel techno, i que suma sis noms més al cartell per als dies 1 i 2 de maig en la Fira de València.

El rei indiscutible del techno alemany, Chris Liebing, serà una dels estels que passaran per la Fira de València per Electroweekend. Una aposta segura, el so clínic de Liebing. Drumcode estarà present amb Ida Engberg, una de les xiques del techno alemany, companya habitual d’Adam Beyer. El techno característic d’aquest segell, des del punt de vista femení.

Paco Osuna estarà també a València per a Electroweekend. Un nom estatal que bé pot equiparar-se a un headliner internacional amb la seua trajectòria que ho ha portat a col·laborar amb segells com M_nus o artistes com Marco Carola o Richie Hawtin.

El so de Robert Dietz passarà per la Fira de València. Un artista col·laborador habitual de segells com Running Black o Be Chosen, però que comença la seua carrera internacional després d’aliar-se amb el conegut label Cadenza.

Un dels artistes més frescs de l’escena estatal, Marcos in Dub, que completa el cartell de Electroweekend, juntament amb l’actuació del dj i productor madrileny Álvaro Martín. A més, Electroweekend comptarà amb el Warm Up dels residents d’HOTEL82, Juan Martín, Sergio Andújar, Papu i Bel:bro.

Marco Carola i Loco Dice van copar totes les mirades del festival, al que després es van unir artistes com Adam Beyer, Ben Sims, Joseph Capriati i el directe de Karenn. Amb aquest nou avanç d’artistes, Electroweekend promet ser l’esdeveniment de benvinguda de la temporada electrònica.

Les entrades per a Electroweekend estan disponibles al preu de 36€ (més despeses de gestió). Les entrades estan a la venda online a través de la pàgina de Facebook oficial del festival.

 

ElectroWeekend 2015 – Spot TV¡ATENCIÓN! Aquí tenéis el último avance del lineup para Electro Weekend 2015! Chris Liebing (Official), Paco Osuna OFFICIAL, Ida Engberg, Robert Dietz, Marcos In Dub… Sorteamos una entrada entre todas las personas que compartan el vídeo 😉

Posted by Electro Weekend on dimarts, 31 / març / 2015

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €