Notícies

Los Invisibles, nou videoclip de Los Chikos del Maiz

Redacció | 16 abril 2015

El grup de hip hop valencià Los Chikos del Maíz ha estrenat hui Los Invisibles, el tercer videoclip del seu últim treball La Estanquera de Saigón. El treball ha estat dirigit per Pau Berga, de Graphic Records i ha comptat amb la col·laboració dels activistes i afectats de la PAH València (Plataforma d’Afectades per la Hipoteca). A partir dels versos més representatius de la cançó, el treball visual desenvolupa una cadena d’esdeveniments que s’inicia en el suïcidi d’un desnonat per explorar les causes i responsabilitats socials d’aquest fet. El clip s’ha treballat conjuntament amb la PAH, des del guió a la posada en escena, ja que són els afectats i afectades reals els quals protagonitzen les escenes.

La narració visual manté la intenció de traspassar la barrera entre la ficció i el documental, dins d’un format tan peculiar com el del videoclip. Hi juguen un paper fonamental l’absència de rostres al llarg de tota la trama, per remarcar el concepte d’invisibilitat al qual fa referència el títol de la cançó, així com també un teixit d’elements simbòlics (el vi, el color roig o el xoc de mans) que creen rimes i enllacen el conjunt d’esdeveniments. Graphic Records, responsable del treball, també ha realitzat l’anterior clip de Los Chikos del Maíz, així com també ha col·laborat amb la PAH en anteriors ocasions.

Les pròximes dates on podreu veure a Los Chikos del Maíz són el 17 d’abril a la Sala Salamandra de Barcelona i el 24 d’abril a Bilbao, a la sala Stage Live.

los invisibles captura 6

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. High Times i el caloret: nou videoclip - Revista Tres deu - 16 juny 2015

    […] valenciana Graphic Records, artífex també dels últims videoclips de Mai Mai, Smoking Souls, Los Chikos del Maíz i Vadebo entre […]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.